Szolgáltatásaink

Kezdőlap / Szolgáltatásaink

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk készített és támogatott rendszerek a program elkészítése után is rendszeres és megbízható formában támogatást kapjanak. Mi mindig felvesszük a telefont, leveleikre válaszolunk, sőt lehetősége van interneten keresztül is hibajelzést küldeni, melyre soron kívül megoldást és segítséget kap munkatársainktól.

Keressen minket ha átfogó megoldásra van szüksége, vagy úgy érzi, hogy elveszett az informatika útvesztőjében. Valamint ha szüksége lenne egy olyan partnerre, akivel együtt gondolkodhat, aki szakértő segítséget nyújt, tanácsot ad céljai megvalósításában, szívesen felkeressük Önt, hogy felmérjük igényeit, elképzeléseit.

Szoftverfejlesztés

Az internet hatalmas ütemben fejlődik. A fejlődés nemcsak az internethez vagy az intranetekhez kapcsolt gépek számában mutatkozik meg, hanem az internet technológiáját használó alkalmazások rohamos növekedésében is. A Web kiváló alkalmazáskészítői felület. Legnagyobb előnye, a könnyen kezelhető felhasználói felület, ami feleslegessé teszi a fáradságos frissítési és karbantartási műveleteket. Webalkalmazást fejleszteni azonban nem könnyű.

Cégünk segít a megfelelő technológia kiválasztásában, tanácsokkal látja el, megoldásokat ajánl, telepít, üzemeltet, és egyedi-, személyre szabott megoldásokat fejleszt.