Minőségpolitika

Kezdőlap / Magunkról / Minőségpolitika

A SMARTSECTOR KFT. ügyvezetője és minden munkatársa elkötelezett a minőség, az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány elvárásainak megfelelő minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt, melyet az Egyéb információtechnológiai szolgáltatás területen kamatoztatunk.

Törekszik a megbízók által elvárt követelmények, igények teljes körű kielégítésére, azoknak a legmagasabb szakmai színvonalon, hatékony módszerek alkalmazásával messzemenően megfelelni. A Társaság tevékenységét ennek érdekében hozzáértő, magasan kvalifikált szakemberekkel végzi.

A SMARTSECTOR KFT. figyelemmel kíséri a saját valamint a megrendelői tevékenységével kapcsolatos jogszabályi előírások változásait, az alkalmazott folyamatok és módszerek korszerűsítését annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatások színvonala emelkedhessen, a megbízók elégedettsége, és a társaság eredményessége-jövedelmezősége folyamatosan növekedhessen.

A SMARTSECTOR KFT. minőségirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, és a rendszeres ellenőrző, elemző, fejlesztő tevékenységével törekszik a megbízók elvárásainak jobban megfelelni és a minőségirányítási rendszerét folyamatosan tökéletesíteni.

Célunk a minőségfejlesztési tervben meghatározottak maradéktalan megvalósítása.

A SMARTSECTOR KFT. vezetősége fontosnak tartja valamennyi munkatársunk tudatos részvételét a szakmai munka minőségének folyamatos javításában, ezért biztosítja mindazon feltételeket, képzési, önképzési formákat, amelyek segítségével a szükséges tudás megszerezhető, hasznosítható.

Budapest, 2017.09.01.

Tanúsítvány