Magunkról

Kezdőlap / Magunkról

A Smartsector Kft 2000-ben alakult, 1998 óta együtt dolgozó fiatal szakemberekből. Célunk egyedi- vagy egyénre szabott szoftverek biztosítása ügyfeleinknek, különös tekintettel a minőségre és a megbízhatóságra. Az elmúlt évek során folyamatosan bővültünk, így ma kiemelt partnereink segítségével még hatékonyabban tudjuk segíteni ügyfeleinket.

Célkitűzéseink

Olyan megoldások és szolgáltatások biztosítása, melyek élenjáró, előremutató technológiákat alkalmaznak. Ezeket ügyfél-központú gondolkodásmóddal, barátságos légkörrel párosítva, olyan minőséget tudunk biztosítani ügyfeleinknek, mely a piacon mértékadó. A legjobb visszajelzést ezzel kapcsolatban elégedett ügyfeleink adják.

Függetlenség

Fontosnak tartjuk, hogy nem köteleztük el magunkat egyik hardver gyártó és szoftver forgalmazó mellett sem. Ugyanakkor folyamatosan követjük a piaci trendeket, összehasonlítjuk az egyes megoldásokat, így biztosítva a választás szabadságát az ügyfeleinknek. A Smartsector Kft 100%-ban magyar tulajdonú, így nem vagyunk kiszolgáltatva a befektetőknek és függetlenségünket sem befolyásolhatják.

Képzés

Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalata az alapja cégünk jó hírnevének. A tudás és az elkötelezettség egyaránt fontos számunkra, ezért folyamatos szakmai képzésekkel és motivációs tréningekkel igyekszünk megtartani és továbbfejleszteni munkatársainkat.